in**@re****************.nl

Auto bestickeren in 1 kleur of met foto

Auto bestickeren

Auto bestickering is mogelijk in 1 enkele kleur. Als full-color geprinte foto. Maar ook in combinatie mogelijk. Door het logo apart te printen in full-color. En de teksten met adres en telefoonnummer in één kleur te snijden.

 195,00 incl. btw

SKU 90150 Category

Delen

Beschrijving

Auto bestickeren : Beletteren, full color en combinaties

In auto bestickering kennen we twee soorten. De zogenaamde snijletters en vormen waar dit gedeelte over gaat. Ook wel beletteren genoemd. Later leest u meer over de fullcolor mogelijkheden van auto bestickeren. Hierbij zijn ook foto’s mogelijk. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een combinatie van beide technieken.

1 Kleur belettering

In deze catagorie worden vormen en letters uitgesneden uit rollen plakplastic. Deze bestaan uit één kleur. Dit is een techniek  van auto bestickeren die al heel lang gebruikt wordt voor bedrijfswagens. Maar ook voor reclameborden bij bijvoorbeeld een voetbalveld. Door verschillende kleuren te combineren ontstaat ook een mooi resultaat. Zo kan toch uw bedrijfslogo en naam op een relatief goedkope manier worden samengesteld.

swift Small auto bestickeren 90150 simple € 195,00 EUR

 

Auto bestickeren Zelf doen

Deze manier van beletteren is heel eenvoudig. Om kosten te besparen kunt u het ook zelf doen. Wij maken de Stickers kant en klaar en u plakt ze zelf. In het product “zelf plakken” hieronder kunt u de woorden typen die u wilt. En een kleurkeuze maken. Wij zorgen dat alles kant en klaar. Zo dat het alleen nog maar geplakt hoeft te worden.

Voorbeeld van het beletteren van de auto

Voor we uw voertuig echt gaan beplakken doen we dat al op de computer. U krijgt van ons een voorbeeld zoals de foto hiernaast. Aan de hand daarvan kunt u zien hoe het er uit komt te zien. Het maken van het voorbeeld hoort bij het beplakken en snijden. Zo kunnen we precies voor u berekenen wat de kosten zullen zijn.

Fullcolor auto bestickering

Bij dit systeem worden de kleuren op wit vinyl geprint. Het kan ook op transparant vinyl. Dit volledig inpakken noemen ze ook wel wrappen. Het is mogelijk om dat in één kleur te doen. Op bedrijfsauto’s zie je vaak dat er een groot vlak met een afbeelding wordt gebruikt. Daarnaast kan er ook nog een vorm worden uitgesneden. Zoiets als op de foto. Deze prints worden door ons gelamineerd. Dat doen we om de levensduur te verlengen. Zonder lamineren vervagen de afbeeldingen na 2 á 3 jaar. Met lamineren wordt de levensduur verlengd tot 5 á 6 jaar.

auto bestickering hybride deels gesneden, deels geprint

Eenvoudiger voor een klein budget

Het kan natuurlijk zijn dat u wel wilt dat uw voertuig opvalt. Maar dat u als zzp-er niet zo’n groot buget heeft. Ook dan zijn er mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het logo te laten printen in fullcolor. En vervolgens uit te laten snijden. Met daarnaast aanvullende teksten zoals adresgegevens. Deze zijn apart aan te brengen met de vinyl letters in één kleur. Dat geeft al gauw een luxe uitstraling die niet direct een maandomzet kost. Een recent voorbeeld hiervan staat op de volgende foto’s

 

autobestickering full-color

 

 

 

 

 

 

De eigenaar van dit voertuig was blij verrast door het resultaat en de prijs. Lees hier zijn reactie.

Beletteren auto op locatie

Beschikt u over een ruime hal? En wilt u uw auto bestickering daar laten beletteren? Dat is ook mogelijk. Houd er dan wel rekening mee dat het niet te koud is. De ideale temperatuur voor auto belettering is meer dan 15 graden celcius.

Kosten auto bestickering

Wilt u uw voertuig ook op laten vallen? En weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn?  Stuur ons dan een mailtje met zoveel mogelijk gegevens. Welk ontwerp wilt u, eventuele teksten. Ook kleurstellingen en een logo zijn we nodig om een passende offerte te maken. Heeft u nog geen logo? Dat kunnen we eventueel voor u ontwerpen. Dat zelfde logo kan dan uiteraard ook toegepast worden op ander drukwerk. Zoals flyers, briefpapier en visitekaartjes

Extra informatie

vanaf

prijs is op aanvraag en vanaf

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.