in**@re****************.nl

stoepbord posters A2 (420x594mm)

stoepbord posters A2

Wilt u uw stoepbord posters A2 er professioneler uit laten zien? En laten printen is verschrikkelijk duur………..denkt u! Wij bewijzen dat het niet zo is.

Vanaf:  6,05 incl. btw

Ontwerpen

Delen

Beschrijving

stoepbord posters A2

Wilt u uw stoepbord posters A2 er professioneler uit laten zien? Elke winkelier kent het probleem. U wilt graag reclame maken voor uw deur, koopt een stoepbord, en daar zet u uw aanbiedingen op. Meestal met krijt of met stift. Zelf kunt u vaak niet zulke grote afdrukken maken. En laten printen is verschrikkelijk duur………..denkt u!

stoepbordposter A2

Drukken stoepbord posters A2

Wij drukken posters A2 zoals u het wilt. U kunt zelf een poster maken. Maar wij maken zo een ontwerp voor u. U kunt wekelijks of maandelijks een andere tekst aan ons doormailen. Deze tekst plaatsen wij in het ontwerp. Zo heeft u telkens wat anders.

Zelf een poster maken

Bent u een beetje handig op de computer? Dan kunt u zelf met een tekenprogramma of met een van de office onderdelen zelf een poster maken. Belangrijk is dan wel dat u het ons toestuurt als pdf. Dat kan via de mail.

Online een poster uploaden

Op elke artikel pagina zit ook een upload knop. Deze kunt u gebruiken om uw bestand naar ons toe te sturen.

Online een poster maken

Online poster maken kan ook. In onze tool zitten vormen, kleuren en lettertypen die u kunt gebruiken. online poster maken op een telefoon ziet het er allemaal wat klein uit. Beter is het om een tablet of een pc te gebruiken. Heeft u de poster klaar? Dan kunt u direct bestellen. Wij versturen het zodra het klaar is. Even bewaren kan ook. U moet dan wel ingelogd zijn.

Vochtbestendig

Voordeel van onze stoepbord posters A2 is dat ze goed bestand zijn tegen vocht. Natuurlijk moeten ze wel een beetje beschermd zijn. Hangt u ze aan de buitenkant op het raam? Dan gaat het papier vervormen. De eco-solvent inkt die wij gebruiken laat niet af, en loopt niet door. Hierdoor blijft uw poster voor langere tijd mooi. Zo heeft u de gehele zomer een aanbieding om de aandacht op te vestigen.

Lamineren

Elke afdruk die we maken kunnen we ook lamineren. We pakken dan de afdruk in in een plastic beschermhoes. Daarmee is het mogelijk om de poster buiten te hangen. Geen regendruppel die er nog door komt. Bij het bestellen kunt u hiervoor kiezen.

Anders goedkoop poster maken

Het is ook mogelijk een algemene poster te maken. Daar plakt u dan regelmatig een andere aanbieding op. Het is aan te raden om dan wel te lamineren. Dat is wat duurder. Plakband resten zijn wel makkelijker te verwijderen. Daardoor blijft de poster langer mooi.

Formaten stoepbord posters

Posters drukken doen we niet alleen op A2. U kunt online poster maken op de volgende formaten:

Ook elk ander formaat is mogelijk. In fullcolor. Voor een all-in prijs op hoge kwaliteit 120 grams papier. Het mag natuurlijk ook gewoon in zwart-wit.

Andere formaten en afmetingen

Heeft u een ander formaat dan de hierboven vermeldde A-formaten? Natuurlijk kan dat ook. De zogenaamde B-formaten zijn voor ons geen enkel probleem. Er zijn ISO B1 en B2. Maar ook de Amerikaanse B1 en B2 papierformaten. Iso B1 is 707×1000 mm. Iso B2 is 500x707mm.

Weet u niet exact welk formaat stoepbordposters u moet hebben? Telefonisch kunnen wij u adviseren over het nemen van de maten.

Kopieërkaart

Als u elke week een andere afbeelding of tekst op posters drukken? Dan kunt u ook gebruik maken van onze kopieërkaart. Dit is een soort strippenkaart voor posters maken op elk formaat. Daarmee word professioneel posters drukken nog voordeliger. Voor stoepborden op meer dan één plek bijvoorbeeld. Maar ook als u meerdere filialen heeft.

Voorbeelden van stoepbordposters

Hieronder ziet u een voorbeeld van stoepbordposters zoals wij die voor andere ondernemers als u al hebben gemaakt.

stoepbord poster Fledderus zeijen

stoepbord poster

 

 

 

 

 

 

Bent u benieuwd hoe dat printen van stoepbordposters in zijn werk gaat? Hier kunt u zien hoe we dat doen (filmpje)

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 42 × 59,4 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.