in**@re****************.nl

poster op fotopapier A2 staand

poster op fotopapier van 59,4cm hoog en 42cm breed

Wij printen uw mooiste foto als poster op fotopapier, waarbij wij 130 grams hoge kwaliteit fotopapier gebruiken. Daardoor worden de kleuren mooi helder, en komen ook alle kleine details mooi to hun recht.

 9,95 incl. btw

Delen

Beschrijving

poster op fotopapier van 59,4cm hoog en 42cm breed

Wij printen uw mooiste foto als poster op fotopapier, waarbij wij 130 grams hoge kwaliteit fotopapier gebruiken. Daardoor worden de kleuren mooi helder, en komen ook alle kleine details mooi to hun recht. Of het nu gaat om een foto van de kinderen, de kleinkinderen, je droomauto, je hond of je mooiste vakantiefoto, een foto van het concert van One Direction of misschien wel een kopie van de nachtwacht van Rembrant van Rijn.  Alles kan.

collage maken

poster op fotopapier A2 staand

Wat ook een mogelijkheid is in onze editor is een foto poster collage maken. U kunt meerdere foto’s in uw ontwerp plaatsen, en deze draaien, spiegelen en voorzien van een onderschrift. Op deze manier krijgt uw vakantie op Ameland of Curacau de herinnering die het verdiend. Ook kan het leuk zijn om uw poster op fotopapier uit te voeren als een modern kunstwerk, maar het is dan wellicht mooier om af te drukken op canvas.

 

 

hoe gaat het in zijn werk

Hierboven naast het voorbeeld klikt u op aanpassen, en dan krijgt u onze editor in beeld. Daarin kunt u uw foto uploaden, een leuke tekst toevoegen, of een tekstballon en de persoon op de foto een leuke uitspraak laten doen. Als u tevreden bent met uw ontwerp klikt u op het vinkje. Dan krijgt u te zien hoe uw poster op fotopapier er uit komt te zien. Nogmaals op het vinkje klikken, en u komt terug in onze winkel. Vervolgens toevoegen aan de winkelwagen, betalen, en maximaal twee werkdagen later krijgt u uw poster op fotopapier thuisbezorgd.

Ander formaat?

Wilt u uw poster op fotopapier op een ander formaat, en staat dat formaat wat u wilt er niet tussen, dan kunt u een formaat kiezen dat iets groter is dan wat u nodig bent, en in de klant opmerkingen het precieze formaat aangeven in millimeters. Wij printen het dan op dat formaat, en indien nodig snijden wij dat bij volgens uw opgave. Geeft u dit niet aan, dan krijgt u de poster op fotopapier met een witte rand rondom.

poster op fotopapier. formaat A2 staand

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 59,4 × 42 cm
papier

Glanzend fotopapier 130grs

Afmeting

A2, 59,4cm hoog x 42cm breed

2 beoordelingen voor poster op fotopapier A2 staand

  1. medleypeace1998

    De foto is net zo mooi geworden als het voorbeeld wat ik heb gezien bij jullie in de winkel. Super resultaat.

  2. kristen.horvath1965

    Heel blij dat ik gekozen heb voor het duurdere fotopapier. Daardoor zijn de kleuren veel brillianter en heeft de poster de uitstraling van een echte foto.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.