in**@re****************.nl

een bestand in kleur printen A4

Geef hier aan welk bestand u gedrukt wilt hebben, het aantal pagina’s waar het bestand uit bestaat, en het aantal exemplaren dat u wilt hebben. (het bestand heet bijvoorbeeld “jaarverslag.pdf”, het bestaat uit 10 pagina’s, heeft de grootte van A4, en u wilt er 2 exemplaren van gemaakt hebben) Extra opties verschijnen na het invullen van het aantal pagina’s.

Vanaf:  0,35 incl. btw

    • (max. bestandsgrootte 16 MB)
SKU 90001 Categorie

Delen

Beschrijving

uploaden en printen A3 kleurWilt u een bestand in kleur printen  A4? Dan kunt u het origineel hier uploaden.  Allereerst geeft u aan uit hoeveel pagina’s het bestand bestaat. Is het er één dan  klikt u op “bestand insturen” u selecteert het bestand wat u geprint wilt hebben op uw computer, en klikt op “openen”. Vervolgens hoeft u alleen nog aan te geven hoeveel kopieën u er van wilt hebben, en plaatst u het in de winkelmand.

kleur printen A4 meerdere pagina’s

Dit werkt eigenlijk het zelfde, maar zodra u een hoger aantal dan 1 intoetst verschijnen er een aantal opties. Zo kunt u kiezen uit een inbind methode (nieten of een ring). En diverse afwerkmethodes als :

  • een kunststof voor- en of achterkant
  • een dikkere papiersoort voor de voor- en achterkant.
  • Nieten
  • inbinden met metale of kunststof ring.
  • gekleurd achterblad.

Verder gaat het op dezelfde manier als met een enkel blad. Wilt u een pagina dubbelzijdig bedrukt hebben, dan kunt u dat ook aangeven.

Online toch lastig?

Heeft u toch problemen met het online bestellen? Dan kunt u altijd het bestand gewoon aan ons mailen, of met een usb stick langskomen. We overleggen dan wat u wilt en maken het voor u voor elkaar. Deze service verlenen wij gratis.

Aanleveren

De bestanden die u kunt gebruiken zijn Word(.doc of .docx) Pdf of jpeg. Powerpoint en Publisher bestanden geven vaak fouten, dus kunt u die het best opslaan als pdf. Hoe dat moet kunt u vinden op onze help pagina of door een pdf printer te downloaden.

bestandscontrole

Wij controleren het bestand voor u en indien er meer of minder pagina’s zijn dan u heeft aangegeven passen wij het aantal aan. Mocht u te weinig hebben betaald krijgt u een aangepaste rekening in uw account te zien. Zodra u die betaald heeft voeren wij uw opdracht uit.

Controleer dus goed of het u de juiste hoeveelheid pagina’s heeft aangegeven. U kunt het bestand in één keer uploaden, maar u kunt er ook voor kiezen om de voor-en achterkant apart te bestellen. In dat geval plaatst u eerst een bestelling voor de binnenzijde, en daarnaa de buitenzijde met de eventuele opties. Heeft u teveel betaald kunt u dit tegoed laten staan. Bij uw volgende opdracht word dit verrekend. U kunt  pdf, word of andere bestanden uploaden.

 

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 29,7 × 21 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.