in**@re****************.nl

fotoboek maken 10 pagina’s

fotoboek maken met 10 pagina’s + kaft. Voor een klein bedrag. Een mooie herinnering aan de vakantie, of een dagje pretpark met opa en oma.

 6,95 incl. btw

Ontwerpen
SKU 11001 Category Tag

Delen

Beschrijving

Fotoboek maken

Een fotoboek maken is niet alleen nu een mooi tijdverdrijf. Ook later kun je nog eens terugkijken hoe het was op die ene vakantie. Het laatste verjaardagsfeestje, of het diner ter gelegenheid van het 50-jarig huwelijksfeest van opa en oma.

Vroeger

Vroeger maakten we minder foto’s dan nu in het digitale tijdperk, maar 90% van die foto’s maar ook filmpjes bekijken we na een maand nooit weer. Dat komt mede omdat we zo veel maken dat we het niet weer terug kunnen vinden. Waar we in het verleden slechts foto’s maakten tijdens belangrijke momenten, doen we het nu van van alles. Bijvoorbeeld om een situatie uit te leggen of om aan iedereen te laten zien dat we genieten van het mooie weer. Door die grote hoeveelheid foto’s is het lastig om die ene foto terug te vinden. Vooral op het moment dat er iemand komt te overlijden willen we een mooie foto op de kist. Om dan tussen al die foto’s een (geschikte) foto te vinden valt niet mee.

Waarom een fotoboek maken met 10 pagina’s?

Een fotoboek hoeft niet heel uitgebreid te zijn. 10 pagina’s is een goed uitgangspunt. Daarin moet je keuze’s maken. Maar het is wel een mooie impressie van de dag of week. Niet iedereen die op visite komt wil een uur bezig zijn met het doorbladeren van een reisverslag van honderd pagina’s.

Ontwerpen

Zodra u gaat ontwerpen kunt u extra pagina’s toevoegen. Maar u kunt ook een ander formaat kiezen. En of u een hard-cover fotoboek wilt. Of een een self-cover. Daarbij wordt het kaft op een dikkere papiersoort dan de binnenkant geprint. Vervolgens komen er twee nietjes in en wordt het fotoboek rondom gesneden. Daarom is het belangrijk dat u met teksten rekening houdt met het rose lijntje in de ontwerpmodule. Deze lijn geeft aan waar we het boekje afsnijden. Als de tekst te dicht bij de lijn staat kan er een deel verloren gaan.

Waarvoor kunt u het fotoboek van 10 pagina’s gebruiken?

Natuurlijk kunt u een fotoboek maken als vakantie-, of reisverslag. Maar ook voor:

  • Jaarboek groep 8
  • levensloop verslag voor de kinderen en kleinkinderen

    fotoboek maken

  • naslagwerk van nieuwbouw of verbouwing
  • catalogus/ brochure van luxe producten zoals blokhutten of tiny-houses

Klein aantal

Het voordeel van onze mogelijkheid om  kleine oplagen te produceren is dat u niet heel veel duur drukwerk op de plank hoeft te leggen. We kunnen op afroep 1 tot 10 exemplaren bijmaken op het moment dat u dat wilt. Vaar ook nog binnen één dag.

Extra informatie

Gewicht 0,85 kg
Afmetingen 29,7 × 21 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.