in**@re****************.nl

a1 formaat poster liggend

 12,95 incl. btw

    • (max. bestandsgrootte 16 MB)

Delen

Beschrijving

a1 formaat poster

a1 formaat poster op 130 grams hoge kwaliteit fotopapier.  De afmetingen hiervan zijn 59,4cm  hoog en 84,1cm breed. Dit is een liggend formaat. Natuurlijk kunt u hem ook staand krijgen. Welke u het beste kunt kiezen hangt van uw foto af. Voor de prijs maakt het niet uit. Vindt u dit formaat niet groot genoeg? We hebben ook nog andere mogelijkheden.a1 formaat poster liggenda1 formaat poster staand

Waarom op fotopapier?

Fotopapier glanst van zichzelf. Daardoor komen foto’s nog beter tot hun recht. Het maakt daarbij niet uit of het een zwart-wit foto is of een kleurenfoto. Zelfs voor een portret is dit glanzende papier een goede optie. Het zijn net ouderwetse foto’s maar dan groter.

Formaat van een lijst

Als u de foto in een lijst wilt plaatsen, kunt u het beste eerst een lijst uitzoeken. Vervolgens past u het formaat van de foto aan aan het formaat van de lijst. Foto’s hebben vaak een andere maat dan standaard papier maten. Heeft u bijvoorbeeld een lijst van 60×80 centimeter? Dan past u de foto aan op die maat. Wilt u dat wij hem gelijk snijden op het goede formaat? Dan kunt u dat aangeven in het opmerkingenveld bij de bestelling.

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 59,4 × 84,1 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.