in**@re****************.nl

100 genummerde loten

 15,00 incl. btw

Delen

Beschrijving

genummerde loten

Elke vereniging of school heeft wel eens wat extra geld nodig. De ideale manier om dat voor elkaar te krijgen is door een verloting te houden, met genummerde loten.

Er zijn twee soorten genummerde loten. Met de naam van de koper op het loten boekje ingevuld, en alleen met een nummer. Deze nummers staan dan en op elk verkocht lot, en in op de strook die in het loten boekje blijft zitten, die , als alle loten verkocht zijn, weer bij de penningmeester worden ingeleverd.

100 genummerde loten

De prijs op deze pagina is gebaseerd op 100 loten van 85x55mm. Deze loten bevatten een afscheurstrook van 20mm waar alleen het nummer op staat. Het verkochte lot heeft dan een afmeting van 65x55mm. Daar op staat informatie als:

  • datum trekking
  • vergunning nummer *
  • vermelding van de eerste 3 prijzen
  • naam van de organisator

genummerde loten

echtheidswaarmerken

Net als met echt geld zijn er altijd mensen die proberen het na te maken. Wij proberen om het vervalsers zo moeilijk mogelijk te maken. Één van de dingen die wij in het ontwerp stoppen is een doorlopende afbeelding van bijvoorbeeld uw verenigings logo over zowel het gedeelde wat in het loten boekje blijft zitten, als op het verkochte lot. Tevens gebruiken wij voor de nummers een apart font wat niet op iedere computer aanwezig is. Daardoor is het in elk geval niet makkelijk om de loten te vervalsen.

Ontwerp

Als er binnen uw club of vereniging iemand aanwezig is die goed met computers overweg kan, dan kunt u uw eigen ontwerp bij ons inleveren. Bij voorkeur dan in pdf formaat zodat u ook krijgt zoals het is ontworpen. Vooral programma’s als publisher en word geven nogal eens teleurstellende resultaten op. Dat is vooral te zien aan de plaatjes, die als ze van dichtbij bekeken worden nogal korrelig zijn. Veel beter van kwaliteit zijn photoshop, illustrator en quarkxpress bestanden, maar een pdf is voor ons het makkelijkst.

vergelijking bestanden e1423652606710 genummerde loten 99909 simple € 15,00 EUR

vergelijking bestanden in word en het origineel 300% groter

In het bovenstaande plaatje is het verschil te zien tussen een plaatje geïmporteerd in word(rechts) en het originele bestand(links) beide ongeveer 300% vergroot. Klik op het plaatje om het te openen in een nieuw tabblad of een nieuwe paginalaten ontwerpen

Natuurlijk kunnen wij ook een ontwerp voor u maken. Zodra er dan een exemplaar is afgedrukt krijgt u van ons een berichtje dat u het voorbeeld kunt komen bekijken. Zodra u uw goedkeuring aan het ontwerp heeft gegeven nemen wij uw genummerde loten in productie.

 

* lees op deze pagina wat de voorwaarden zijn om een verloting te mogen organiseren

Extra informatie

Gewicht 0,3 kg
Afmetingen 14,8 × 5,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.