in**@re****************.nl

Visitekaartjes

Visitekaartjes ontwerpen met onze ontwerpmodule en laten drukken. Allerlei afbeeldingen en lettertypes beschikbaar. Uw eigen logo gebruiken. Nu vanaf 10,- euro

Oorspronkelijke prijs was: € 27,00.Huidige prijs is: € 10,00. incl. btw

    • (max. bestandsgrootte 16 MB)
Ontwerpen

Delen

Beschrijving

Opgevallen?

Is het u al eens opgevallen? Heeft u uw visitekaartjes bij een grote internetdrukker besteld. En blijkt dat uw collega- concurrent dezelfde kaartjes heeft!

Goedkoop en uniek

Daarmee valt u natuurlijk niet op! Uw visitekaartjes moeten vertellen wie u bent. En waarom u uniek bent. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om voor internetprijzen uw eigen en unieke visitekaartje te laten drukken. Dat kan al vanaf 20 stuks.

Zelf doen …

%seo_description%

U kunt zelf een foto uploaden of aanleveren die u als achtergrond wilt gebruiken. En uw gegevens in een lettertype en kleur zetten zodat uw visitekaartjes opvallen.

Al een ontwerp?

Als u al een ontwerp heeft kunt u dat in de editor uploaden. U mag het ook meenemen op een USB stick. Toezenden via email of wetrasfer is ook mogelijk.

Opslaan voor later

Lukt het u niet om het ontwerp in één keer af te krijgen? Geen probleem. Zodra u inlogt op onze site kunt u uw ontwerp verder afmaken. Van uit uw account heeft u ook de mogelijkheid om ontwerpen later nog eens te bestellen. Telefoonnummer veranderd? Ook dat is geen probleem. U kunt altijd uw bestand aanpassen. En dan de nieuwe versie bestellen.

…of laten doen

Bent u niet zo handig met computers? Of heeft u er gewoon geen tijd voor om zelf iets te maken? Of gewoon geen zin om het te ontwerpen?  Dan kunnen wij dat voor u doen. Wij berekenen daarvoor de tijd die we er aan besteed hebben. Die kosten vindt u apart terug op de factuur. Bij een herhalingsorder heeft u die kosten dus niet!

Voorbeeld voordat uw visitekaartjes worden gedrukt

Voor dat wij met uw order aan de gang gaan krijgt u via de e-mail eerst een proefdruk te zien. Die kunt u controleren op typefouten. Eventueel kunt u dan nog veranderingen aangeven. Nadat we ook uw wijzigingen hebben doorgevoerd krijgt u nogmaals een proefdruk per mail. Is alles dan in orde? Dan gaan we aan de slag.

Verzenden of afhalen

Wij proberen uw order dezelfde of de volgende werkdag klaar te hebben. U kunt dan de visitekaartjes ophalen. Of wij zullen ze verzenden. Dat hangt af van wat u heeft aangegeven. Het mooie van afhalen is dat u direct het resultaat ziet, en het niets extra kost.

Nu extra goedkoop proberen

We bestaan in 2019 al meer dan 30 jaar. Om dat te vieren. En omdat we graag wat extra’s voor onze klanten doen. Hebben we de volgende aanbieding. U kunt u het gehele jaar visitekaartjes bestellen voor slechts € 10,- per 100 stuks*. Neem vrijblijvend contact met ons op via email of telefoon. Natuurlijk ontvangt u een gratis proefdruk als u dat wenst.

*Gedrukt op 250gr wit papier enkelzijdig fullcolor. Prijs is inclusief Btw. Maar exclusief ontwerpkosten indien wij het ontwerp maken. Zelf uw visitekaartjes maken via de ontwerpmodule is uiteraard GRATIS.

Extra informatie

Gewicht ,2 kg
Afmetingen 8,5 × 5,5 × 5 cm
dikte

250 grams

merk

repro service zeijen

bedrukking

enkelzijdig fullcolor (4/0)

aflopend

ja

2 beoordelingen voor Visitekaartjes

  1. hamiltonperry861984

    Makkelijk geregeld en supersnel klaar. Blij met het resultaat

  2. irvinbrooks

    Zat eigenlijk met een probleem want ik had geen kaartjes meer. Gelukkig kon ik na overleg dezelfde dag nog nieuwe ophalen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.