in**@re****************.nl

condoleren kaart wolken

condoleren kaart wolken per stuk inclusief bijpassende envelop. Bij afname van meerdere dezelfde of verschillende kaarten krijgt u vanaf 4 stuks een korting. Deze zal verschijnen in uw winkelwagen.

 2,00 incl. btw

Delen

Beschrijving

Condoleren kaart wolken

Een condeleren kaart sturen is in deze lastige tijden een teken van medeleven. Normaal zou iedereen liever bij de plechtigheid zijn, maar helaas. Dat gaat nu eenmaal niet. Dat is de reden dat wij  met een hele serie condoleance kaarten komen.

Verschillende uitvoeringen

Er is naar aanleiding van vragen van klanten een hele serie kaarten om te condoleren ontworpen. Deze kaarten hebben hebben als voordeel dat ze in kleine oplagen gemaakt worden.  Hierdoor is de kans dat iemand meerdere dezelfde kaarten krijgt vrijwel uitgesloten. Alle kaarten worden in eigen drukkerij vervaardigd van hoge kwaliteit papier. De papiersoort die we hiervoor gebruiken is bovendien wat dikker, en niet glad. Zo kan er goed een eigen boodschap in geschreven worden.

Er is keuze uit (voorlopig):

Grootte van de kaarten

De kaarten zijn allemaal dubbel A6. Dat houdt in dat de foto een afmeting heeft van 10,5 cm breed en 14,8 cm hoog. De kaarten zijn voorzien van een ril. Het formaat van de kaart is 21cm x 14,8 cm. Aan de binnenkant heeft u dus ook deze ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven. U krijgt de kaart(en), samen met de envelop(pen)thuisgestuurd in een grote envelop.

verzending

Bij het afrekenen kunt u kiezen voor normale post, of verzenden als pakket. Deze laatste optie is duurder. Het verzenden van normale post doen wij met businesspost. Verzenden kost dan nog maar € 0,65 Bij meerdere kaarten die in één keer besteld worden, kunnen de verzendkosten met gewone post verdubbelen.

Eigen afbeelding en of tekst voorbedrukt

Wilt u een eigen afbeelding of tekst voorbedrukt hebben op hetzelfde formaat papier? Dat kan ook. Er geldt dan wel een minimum afname van 50 stuks. Rouwbrieven maken wij ook op maat. Kijk daarvoor op onze pagina rouwbrieven.

Extra informatie

Gewicht 0,09 kg
Afmetingen 14,8 × 21 × 0,3 cm
dikte

300 grams

formaat

gevouwen 10,5 cm breed en 14,8 cm hoog, ongevouwen 21 cm breed en 14,8cm hoog

bedrukking

full color

met envelop?

Ja, al onze kaarten worden geleverd met bijpassende envelop