in**@re****************.nl

scannen groot formaat bouw tekeningen

Wij scannen uw grootformaat bouwtekening of kopieren deze met de mogelijkheid om  te vergroten of te verkleinen en aangeleverd te krijgen als tif, bmp, pdf via onze portal of op een usb stick.

 3,03 11,50 incl. btw

Ontwerpen
SKU 80001 Category

Delen

Beschrijving

scannen grootformaat bouwtekening (en)

Elk bouwbedrijf en architectenbureau kent het wel. Grootformaat tekeningen die bewaard moeten blijven. Maar ondertussen puilen de kasten er mee uit. Probleem is dat het scannen van zulke grote bouw tekeningen niet overal kan. Nu kunt u het scannen van groot formaat bouwtekeningen laten uitvoeren door ons. A1 tot en met A0+ formaat.

Maximale breedte en lengte

De maximale breedte is 42″ . Dat is ongeveer 1 meter en 7 centimeter. De lengte is ongeveer 2 meter. Snel en eenvoudig. U hoeft alleen de tekeningen bij ons te brengen. Of laten bezorgen door een medewerker. Per koerier kan natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat het gescand wordt. Na afloop kunt u de tekeningen weer ophalen.Wij kunnen ze ook opsturen met DHL.

Technische tekeningen

Naast bouw tekeningen scannen wij ook allerlei andere grote bestanden in. Zoals:

  • Technische tekeningen
  • Oude foto’s
  • Posters
  • Alles met een normale papierdikte en groter dan 32x45cm

Weet u het niet zeker? Neem dan gewoon even contact met ons op.

kleur of zwart-wit

Het scannen van een grootformaat bouw tekening kan in zwart-wit tekening of kleur. Het maakt voor ons niet uit. Bij kleur kan er een verschil optreden in de kleuren. Zeker als het een inktjet print is. Vooral grijs wil nog wel eens lichtblauw worden. Dit effect kunnen wij compenseren. Uiteraard zonder extra kosten.

Bestand ophalen of downloaden

Na het scannen van de groot formaat bouw tekeningen krijgt u van ons een linkje naar ons eigen portal. U heeft dan 14 werkdagen de tijd om de bestanden te downloaden. Wij kunnen ze ook voor u op een Usb stick zetten.

In overleg met u kunt u per omgaande de tekeningen weer ophalen. Of op laten halen. Soms is het ook mogelijk dat wij ze bij u afleveren. Opsturen is ook een mogelijkheid.

tekening naam

De bestanden worden door ons standaard vernoemd naar de tekening naam. Of dossiernaam. Soms wordt ook gekozen voor de naam van de klant. Wat u graag wilt. Daardoor is het niet nodig dat u zelf bestanden anders hoeft te gaan benoemen. Op deze manier kunt u ze later makkelijker terug.

bestand formaat

U kunt kiezen of u de tekeningen na het scannen wilt ontvangen als:

  • bitmap(*.bmp).
  • Tif (*.tif)
  • Adobe Pdf(*.pdf) .

Zonder extra kosten. We willen alleen graag van u weten welk bestandsformaat u wilt.

Kopieëren

Wilt u een tekening niet alleen scannen maar gekopieërd hebben dan kan dat uiteraard ook. Het kopieëren van grote tekeningen gaat net als het scannen. Daarnaast maken wij dan ook nog eens een afdruk op 120grams houtvrij wit offset papier. Dat kan van A4 tot en met A0. Soms zelfs nog wel groter. Ook afwijkende papierformaten zijn mogelijk.

Vergroten en verkleinen

Als u ook een afdruk wenst kunnen wij deze voor u maken. We kunnen hem zelfs voor u  vergroten of verkleinen. U dient er wel rekening mee te houden dat kleine tekeningen details verliezen bij het vergroten. Bovendien is het in zulke gevallen handig om met pen de aangepaste schaalgrootte aan te geven. Op deze wijze is voor iedereen duidelijk dat de maat op de tekening anders is dan daarvoor.

Groot aantal of testscan

Heeft u nog vragen of wilt u een groot aantal tekeningen laten scannen? Neemt u dan even contact op. U bent ook altijd welkom om even een testscan te maken. Dat horen we graag ruim van te voren. Dan zetten wij de scanner alvast aan om warm te worden. Op deze manier weet u gelijk dat u krijgt wat wij beloven.

Hier vindt u een voorbeeld van een door ons gescande tekening

scannen groot formaat bouw tekeningen
voorbeeld scan van een groot formaat bouwtekening

Extra informatie

formaat

A6, A5, A4, A3, A2, A1, A0, A0+, Iso B2, Iso B1, B2, B1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.