in**@re****************.nl

stoepbord poster A1 (594x841mm)

Vanaf:  8,47 incl. btw

    • (max. bestandsgrootte 16 MB)
Ontwerpen

Delen

Beschrijving

stoepbord poster A1

Elke winkelier kent het probleem. U wilt graag reclame maken voor uw deur. Koopt een bord voor een stoepbord poster  A1, en daar zet u uw aanbiedingen op. De meeste ondernemers schrijven dat dan met een grote stift, want de eigen printer kan stoepbord posters op A1 afdrukken, en laten maken kost veel geld………..denkt u!

Stoepbord poster A1 al vanaf €  7,00

stoepbordposter A1

Toch een stoepbord poster A1 laten printen

Wij printen deze stoepbordposters voor u. Dat kunt u doen met een eigen ontwerp.Het is ook mogelijk om door ons een ontwerp te laten maken. Daarvoor levert u dan wekelijks of maandelijks een andere tekst bij ons aan.

Andere formaten stoepbord posters

Wij produceren uw stoepbord poster A1, en in de maten A2 , A0 , B1 en B2 desgewenst in fullcolor voor een all-in prijs op hoge kwaliteit 120grams papier. Voordeel van onze stoepbordposters is dat ze indien enigszins beschermd, goed bestand zijn tegen vocht. De eco-solvent inkt die wij gebruiken laat niet af, en loopt niet door. Op deze manier blijft uw poster voor langere tijd mooi. Zo heeft u de gehele zomer een aanbieding. Daarnaast kunt u enkele seizoengebonden stoepbordposters laten vervaardigen die u weer opruimt na gebruik.

Zogenaamde B formaat stoepbord poster

Heeft u een ander formaat dan de hierboven vermeldde A-formaten?Uiteraard is dat ook mogelijk. De zogenaamde B-formaten worden ook vaak verkocht als stoepbord, en dat formaat is voor ons geen enkel probleem. Weet u niet exact welk formaat stoepbord poster u moet hebben? Belt u dan gerust even voor het nemen van de maten.

Kopieërkaart

Geregeld een andere afbeelding of tekst laten afdrukken als stoepbord poster? Dan hebben we ook onze kopieërkaart. Dit is een soort strippenkaart voor het maken van stoepbord poster voor elk formaat. Daarmee word het professioneel laten printen van uw stoepbord poster nog voordeliger. Helemaal als u meerdere filialen heeft. Of stoepborden op meer dan één plek.

Voorbeelden van een stoepbord poster

Hieronder ziet u een voorbeeld van posters zoals wij die voor andere ondernemers als u al hebben gemaakt.

stoepbordposter Fledderus zeijen stoepbord poster

Bent u benieuwd hoe dat printen van een stoepbord poster in zijn werk gaat? Hier kunt u zien hoe we dat doen (filmpje)

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 59,4 × 84,1 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.