in**@re****************.nl

stoepbordposter A0 (841x1189mm)

Vanaf:  15,13 incl. btw

Ontwerpen

Delen

Beschrijving

stoepbordposter A0

Met een stoepbordposter A0 bedoelen we posters die in de borden op straat voor winkels te vinden zijn. Dit kunnen exemplaren zijn met een voet die gevuld kan worden met water, of die aan de bovenkant scharnieren en naar beide zijden uitklappen. Maar ook met een grote metalen voet met daarop twee grote veren die het bord in de wind een beetje laten bewegen.

Raamposters zitten vaak in een kliklijst die tegen een wand is gemonteerd. Ook kunnen ze aan twee draadjes aan het plavond hangen

Tegenwoordig zijn er steeds meer soorten en maten stoepbordposters. A0, maar ook A1, A2,B1 en B2 zijn steeds vaker te zien in winkelstraten. Vaak staan daar de aanbiedingen op geschreven met een stift. Ook u wilt graag reclame maken voor uw deur, koopt een stoepbord, en daar zet u uw aanbiedingen op. Uw eigen printer kan niet zulke grote afdrukken maken, en laten maken is verschrikkelijk duur………..denkt u!

stoepbordposter A0

wel stoepbordposter A0 laten printen

Nu heeft u de mogelijkheid om in Zeijen uw stoepbordposter A0 te laten printen. Dat kunt u doen met uw eigen ontwerp. Wij kunnen ook een achtergrond maken waarvoor u dan wekelijks of maandelijks een andere tekst aan ons doormailt.

Andere formaten stoepbordposters

Wij produceren uw stoepbordposter A0, maar ook in de maten A1, A2, B1,B2 en  A0+ desgewenst in fullcolor.  Voor een all-in prijs op hoge kwaliteit 120grams papier. Voordeel van onze stoepbordposters is dat ze indien enigszins beschermd, goed bestand zijn tegen vocht. De eco-solvent inkt die wij gebruiken laat niet af, en loopt niet door. zo blijft uw poster voor langere tijd mooi. Op deze manier kunt u de gehele zomer een aanbieding laten zien. Daarnaast enkele seizoengebonden stoepbordposters laten vervaardigen welke u weer opruimt na gebruik. Zo kunt het hele jaar vooruit.

B papier formaten stoepbordposters

Heeft u een ander formaat dan de hierboven vermeldde A-formaten? Dat kan ook.De zogenaamde B-formaten worden ook vaak aangeboden als stoepbord. Ook deze zijn voor ons geen enkel probleem. Weet u niet exact welk formaat stoepbordposter u moet hebben? dan kunnen wij u telefonisch adviseren over het nemen van de maten.

Kopieërkaart

Wilt u elke week een andere afbeelding of tekst wilt laten afdrukken als stoepbordposter? In dat geval kunt u ook gebruik maken van onze kopieërkaart. Dit is een soort strippenkaart voor het maken van stoepbordposters voor elk formaat. Daarmee word het professioneel laten printen van uw stoepbordposter nog voordeliger. Zeker als u meerdere filialen heeft, of stoepborden op meer dan één plek.

Voorbeelden van stoepbordposters

Hieronder ziet u een voorbeeld van posters zoals wij die voor andere ondernemers als u al hebben gemaakt.

stoepbord poster

stoepbordposter Fledderus zeijen

Bent u benieuwd hoe dat printen van stoepbordposters in zijn werk gaat? Hier kunt u zien hoe we dat doen (filmpje)

Extra informatie

Gewicht ,2 kg
Afmetingen 84,1 × 118,9 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.