heineken t-shirt met je eigen naam

 14,95 incl. btw

Uitverkocht

SKU 50001 Category

Delen

Beschrijving

Bestel nu een heineken t-shirt met je eigen naam.(niet meer leverbaar)

Een heineken t-shirt met je eigen naam. Laat nu aan iedereen zien hoe je heet en dat je het liefst heineken bier drinkt! Zelfs verkrijgbaar in de maat XXXl.

Toepassing

Je zou dit t-shirt met heineken met je eigen naam kunnen gebruiken voor een gelegenheidsteam bij een zeskamp, een studenten introductiedag, een autocross team of gewoon als geintje. Ook voor een Dj die op wil vallen of een collega die een lustrum viert, en een vriendengroep die samen op vakantie gaan. Of geef het gewoon als kado voor een verjaardag aan een vriend of vriendin. En zo zijn er nog veel meer gelegenheden te bedenken waarvoor dit shirt een zeer speciaal kado is.

Het maken

In onze editor hebben we een heineken t-shirt met je eigen naam waar het logo al op staat. Het enige wat je hoeft te doen is de tekst tool aktiveren en de tekst op de goede plek zetten. Wil je een ander lettertype dan kan dat natuurlijk ook. In de editor kies je dan gewoon een ander lettertype en klaar. Wil je wel je naam met deze letters op een t-shirt, maar niet het logo? kies dan het standaard lege t-shirt en gebruik deze om te maken wat je zelf wilt.

een ander logo of alleen een tekst

Wil je een t-shirt met alleen je naam of een ander logo, kijk dan in onze collectie  met andere t-shirts, of kies voor een shirt zonder logo, en zet alleen je naam erop in Coca-Cola letters, Pepsi letters, of Lego letters. Ook is het mogelijk een QRcode op het shirt te plaatsen met een grappige verborgen tekst, of je eigen mobiele nummer. Zo heb je nog meer keus in persoonlijke kado’s met een bijzondere uitstraling. Voor je zelf, of voor iemand anders die het verdiend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.